Ana içeriğe atla

Sarp Yılmaz: Çağatay Ulusoy Kimdir?



Çağatay Ulusoy Kimdir? Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990’da İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. Babası aslen Bulgar göçmeni, annesi Boşnaktır. Çağatay Ulusoy lise eğitimini Avcılar Lisesi’nde tamamladı, ardından İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü – Sulama Sistemleri eğitimi aldı ve buradan mezun oldu.

Çağatay Ulusoy üniversitede iken bir yandan da mankenlik yapmaya başladı. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey adlı yarışmada 1. seçilerek 2011 yılında Bulgaristan’da düzenlenen Best Model of The World yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

Cesur ve Güzel Dizisi
Çağatay Ulusoy oyunculuğa ilgi duyunca bir yandan da Ayla Algan’dan oyunculuk üzerine ders aldı. Ardından Akademi 35 Buçuk’ta eğitim aldı.

Çağatay Ulusoy ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında vizyona giren Recep İvedik adlı sinema filminde figüran olarak yaşadı.

2011 yılında yayınlanmaya başlayan Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ve Vahide Gördüm ile başrolü paylaştı. Aynı sene vizyona giren Anadolu Kartalları adlı sinema filminde boy gösterdi.

2012 yılında Hazal Kaya’nın diziden ayrılması üzerine dizinin ismi Emir’in Yolu olarak değişti ve Çağatay Ulusoy başrolde oynamaya devam etti.

2012 yılında Eve Düşen Yıldırım dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 25 Ocak 2013’te düzenlenen narkotik operasyonunda 35 kişi ile beraber gözaltına alındı, fakat aynı gün serbest bırakıldı.

Çağatay Ulusoy 2013 yılında yayınlanan Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşarak büyük çıkış yakaladı.

Oyuncu son olarak 2015 yılında vizyona giren Delibal adlı sinema filminde başrolde yer aldı. Çağatay Ulusoy şimdilerde İçerde dizisinde Sarp karakterini canlandırmaktadır.

Çağatay Ulusoy 2016 yılında Colin’s markasının reklam yüzü oldu.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

2016 – İçerde (Sarp Yılmaz) (TV Dizisi)
2015 – Delibal (Barış) (Sinema Filmi)
2013 – Medcezir (Yaman) (TV Dizisi)
2012 – Eve Düşen Yıldırım (Demir) (TV Dizisi)
2012 – Adını Feriha Koydum : Emir’in Yolu (Emir) (TV Dizisi)
2011 – Anadolu Kartalları (Üsteğmen Ahmet Onur) (Sinema Filmi)
2011 – Adını Feriha Koydum (Emir) (TV Dizisi)
2007 – Recep İvedik (Sinema Filmi)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İÇERDE 7. BÖLÜM İZLE HD - AY YAPIM SUNAR

İçerde’ye Abone Olmak İçin → http://bit.ly/icerde-dd-sub Eylem’in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber Melek, Celal ve Mert’i endişelendirir. Celal bunu yapanın kim olduğunu bulması için Mert’i görevlendirir. Mert, Eylem olduğunu öğrenir ama ona bir zarar gelmemesi için Kebapçı Celal’e söylemez. Ayrıca haberde Mert, geçmişiyle ilgili bir ipucu yakalar ve peşine düşer. Sarp telefonundaki “aşkım” diye kayıtlı kişinin Yusuf müdür olduğunu Melek’in anlamaması için küçük bir plan yapmıştır. Barış kendisini Füsun’un lokantasına yerleştiren adamla buluşur. İlk görevini alır. Yapım: Ay Yapım Yönetmen: Uluç Bayraktar Senaryo: Ertan Kurtalan, Toprak Karaoğlu Oyuncu Kadrosu: Sarp: Çağatay Ulusoy Mert: Aras Bulut İynemli Celal: Çetin Tekindor Yusuf: Mustafa Uğurlu Melek: Bensu Soral Eylem: Damla Colbay Füsun: Nihal Koldaş Davut: Rıza Kocaoğlu içere dizisi, içerde son bölüm izle, içerde 7 bölüm izle, 7, bölüm, izle, içerde son bölüm, ay yapım, içerde ayyapım izle, i

İÇERDE 1. BÖLÜM İZLE - AY YAPIM SUNAR

Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert'dir. Yapım: Ay Yapım Yönetmen: Uluç Bayraktar Senaryo: Ertan Kurtalan, Toprak Karaoğlu Oyuncu Kadrosu: Sarp: Çağatay Ulusoy Mert: Aras Bulut İynemli Celal: Çetin Tekindor Yusuf: Mustafa Uğurlu Melek: Bensu Soral Eylem: Damla Colbay Füsun: Nihal Koldaş Davut: Rıza Kocaoğlu ETİKETLER: içerde dizisi, içerde izle, içerdekiler, içerde dizisi fragman, içerde, içeride ne zaman başlıyor, içeride çağatay ulusoy, içerde fragmanı, içerde ay yapım, içerde altyazılı izle, içerde aras bulut, içerde ahmed arif, içerde başrol, içerde ba

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisi “İçerde”

Medcezir dizisinden sonra ekranlara ara veren Çağatay Ulusoy “İçerde” dizisi ile ekranlara dönüyor. 2006 yılında vizyona giren ve başrolde Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson ve Matt Damon’un yer aldığı Köstebek dizisinden uyarlanan İçerde dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy oldu. Ay Yapım ’ın yapımcılığını üstlendiği İçerde dizisi yeni yayın döneminde izleyici ile buluşacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar otururken dizinin senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kalema alacak. Dizi nin sadece 39 bölümden oluşacağı ve 1 sezon yayınlanacağı açıklandı. Çağatay Ulusoy ’un başrolde yer alacağı İçerde’nin hangi kanalda yayınlanacağı şimdilik belli değil. İçerde dizisi yeni yayın döneminde başlıyor.